Είμαστε η Dataphoria

Στις προσπάθειές μας για έναν καλύτερο κόσμο, η δύναμη των δεδομένων αντιπροσωπεύει μια ανεκμετάλλευτη, άκρως απαραίτητη ευκαιρία.


Ενώ η επιστήμη των δεδομένων και η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια από τις επιχειρήσεις, τα δεδομένα για τη βιώσιμη ανάπτυξη και τον κοινωνικό αντίκτυπο, δεν αξιοποιούνται αρκετά.


Εδώ ερχόμαστε εμείς!


Είμαστε η Dataphoria, η πρώτη data-for-good νεοφυής επιχείρηση στην Ελλάδα. Αποστολή μας, να φέρουμε τα δεδομένα, τις προηγμένες αναλύσεις και την τεχνητή νοημοσύνη σε κάθε οργανισμό που εργάζεται για έναν καλύτερο κόσμο.


Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με επιχειρήσεις, κυβερνητικούς φορείς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που συμβάλλουν στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Εστιάζοντας στις βασικές προκλήσεις τους, τους καθοδηγούμε μέσω μιας προσαρμοσμένης διαδικασίας στην αποτελεσματική χρήση των δεδομένων τους.


Λειτουργούμε ως ο αξιόπιστος σύμβουλος δεδομένων για το κοινωνικό καλό. Είμαστε εδώ για κάθε βήμα της διαδικασίας, από τη συλλογή και ψηφιοποίηση των δεδομένων, τη χρήση προηγμένων αναλύσεων και την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων.


Στόχος μας είναι να απελευθερώσουμε τη δύναμη της Επιστήμης των Δεδομένων για έναν καλύτερο, βιώσιμο κόσμο. Καθώς η γενιά μας αγκαλιάζει τις νέες τεχνολογίες, είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί χρησιμοποιούν τα δεδομένα προς ένα βιώσιμο μέλλον.


Και το ταξίδι ξεκινά!